Kako se A. S. nije javljala, njena sestra se uputila na Zvezdaru, kako bi proverila šta se dešava. Kako saznajemo, kad je ušla u stan, zatekla je A. S. kako leži na krevetu u spavaćici i - mrtva.

Sestra, koja je videvši jeziv prizor bila van sebe posumnjala je da je A. S. silovana i ubijena. Nekakao je uspela da smogne snage i odmah pozove Hitnu pomoć i policiju.

Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt A. S.

Uviđaj u stanu na trećem spratu i zgradi u kojoj je živela A. S. trajao je više sati, a sam prilaz parkingu i ispred, obezbeđivao je veliki broj pripadnika MUP Srbije.

Sestra A. S. i njen pratilac, verovatno dečko, vrlo brzo po dolasku nadležnih, odvedeni su u policiju kako bi dali izjave.

U međuvremenu, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Beogradu koje vodi istragu o ovom slučaju saopštenjem, u kojem se kaže:

- Dežurni javni tužilac BJT u Beogradu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavili su uviđaj na licu mesta gde je pronađeno beživotno telo ženske osobe - saopšteno je iz ovog tužilaštva. - Tužilac je odmah naložio obdukciju sa toksikologijom, nakon koje će biti poznat uzrok smrti. Naloženo je i obezbeđenje i prikupljanje svih drugih relevantnih dokaza u cilju rasvetljavanja okolnosti ovog slučaja.

Foto: I. M.

 

U cilju tačnog informisanja javnosti iz VJT podsećaju da su samo oni i MUP nadležni za davanje informacija u vezi sa okolnostima ovog slučaja.

Inače, nezvanično saznajemo da je A. S. živela u Madridskoj 20, u iznajmljenom stanu. On je, navodno, vlasništvo izvesne T. Ž.

Šta se tačno dogodilo i zašto je devojka preminula pokazaće istraga i obdukcija, odnosno toksikologija.

Ipak, prema prvim, istina nepotvrđenim informacijama iz zvaničnih izvora, A. S. je navodno, silovana i potom ubijena. Na njenom telu, kako saznajemo, nije bilo vidljivih tragova od bilo kakvog oružja, što opet, ne isključuje mogućnost neke druge vrste nasilja, ali i da je možda reč o prirodnoj smrti.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog nemilog događaja, a najpre na proverama sa kim se A.S. poslednji put videla i bila, kao o na drugim detaljima.

Postoje indicije da je, navodno, bila sa poznanikom, koji je pokušao da je siluje, a kada mu je A.S. pružila otpor, da ju je ubio. Nakon toga se, navodno, iskrao iz stana i pobegao.

Za eventualnim napadačem i ubicom se intenzivno traga.

JETMIR JOŠ U BEKSTVU

TRAGEDIJA A.S. nažalost, veoma podseća na slučaj kada je, u decembru prošle godine, ubijena Ivana Krivokapić (26), takođe na Zvezdari. Osumnjičeni za njeno ubistvo je Jetmir Gočaj,koji do danas nije uhapšen.

Beživotno telo Ivane Krivokapić pronašla su njena braća 24. decembra 2022. oko 11, 40 časova, kada su došli kod nje jer im se nije javljala na telefon. Tada su i zatekli jeziv prizor.

BONUS VIDEO: