Lazarević je pokušao da se obesi, zbog, kako je rekao jedan od advokata u ovom predmetu Nikola Jovanović, nepravde.

Kako je rekao Jovanović, Lazarević se trenutno nalazi u bolnici.
On je ranije štrajkovao glađu zbog nezadovoljstva suđenjem, kako je tada rekao Jovanović, odnosno jer smatra da sudije u predmetu postupaju nezakonito, kao i da drugačije ne može da se izbori sa tim.

Lazarević je vraćen u pritvor 5. oktobra prošle godine nakon što je u toku pauze na suđenju otišao iz Specijalnog suda u Beogradu, gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva.

Valjevskoj grupi sudi se niz teških krivičnih dela - ubistva, zločinacko udruživanje, nedozvoljeno držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda, nanošenja lakih i teških telesnih povreda, kao i za iznudu novca.

Ova grupa je pohapšena 2009. godine, suđenje je i dalje u toku, jer je kako je ranije saopštio sud, od ukupnog broja zakazanih suđenja čak trećina bila odložena na zahtev odbrane. 

Pored Lazarevića i Zorana Jeličića optuženi su i Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".