"Овде углавном живе млади и свако брине своју бригу. Није баш да их занима ко је директор, певач или глумац. Мислим да се то и допада јавним личностима, па хрле да живе овде како би имали свој мир. Анастасију сам видела неколико пута у пролазу, док је ишла у продавницу и пријатно сам се изненадила", рекла је комшиница и наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

"Искрено, мислила сам да је уображена јер јој је мама позната, а сада се и она бави јавним послом, али ме је разоружала. Прва ми се јавила у ходнику иако се нисмо упознале лично. Била је без шминке и у тренерци, носила је смеће да избаци. Видела сам је и пре неколико недеља када је ишла са другарицама да купује ствари за кућу, помагале су јој, носиле су много неких кеса и даску за пеглање".

Иста комшиница додаје и да је још једном била у прилици да је види у кућном издању: "Један дан је изашла да преузме пошиљку у кућним папучама".

Младић који живи у близини Анастасијиног дуплекса на Дорћолу каже какав је Ђорђе.

"Њен дечко је опасан бизнисмен, стално је на мобилном телефону, прича, уговара. Увек када га видим он је у некој акцији, обучен је увек одлично. Никада га нисам видео у тренерци, увек је у кошуљи, било да су доле фармерке или панталоне. Чини ми се да су супер пар, она је увек насмејана, често шетају по крају увече".

Фото: АТА имагес

 

Лепо мишљење о Анастасији имају и продавачице у оближњој радњи.

"Долази нам често, купује намирнице и то не само готове производе већ и основне састојке, види се да спрема нешто. Храни се здраво, не купује слаткише, док њен дечко обожава да купује чоколаде. Ако је нешто питамо, она одговори. Кажемо јој да поздрави Цецу, она се захвали. Па, овде улазе непопзнате особе и не знају да кажу добар дан, а она не глуми звезду".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".