Марија Кулић дисквалификована је из ријалитија "Задруга" након што је свој изостанак из Беле куће продужила на седам дана.

Како је њена ћерка Миљана више пута самовољно напуштала имање и била дисквалификована, морала је да плаћа казне од 50.000 евра, али јој је продукција увек излазила у сусрет. Марија је недавно напустила "Задругу 6" због здравственог стања, али је одлучила да се не враћа на имање.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Због тога је објавила "рат" продукцији на свом Инстаграму.

Наиме, она је настрашније оплела по "Задрузи", наводећи да продукција неће да врати личне ствари њеном унуку, као и то да су навели да се не враћа у Белу кућу.

- Драги народе, наравно да није лепо причати лоше о кући у којој си боравио, али како рећи нешто лепо када господа са телевизије Пинк неће да врате Жељку играчке, дечију гардеробу, обућу и бицикл. Дете плаче због својих играчака, а са некима од њих и спава. Хумани људи неће да врате детету оно што је његово, а дете цео дан плаче због баш тих његових играчака. Довезли су ме на контролу, ја Жељка поведем са собом и напишу ми поруку да нема потребе да се враћам. Ја рекох одлично, а ствари кажу да неће да врате. То су ти што их сви пљују, али верујте с разлогом - оплела је Марија и шокирала своје пратиоце

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Објектив

 

 

Убрзо након њене објаве, уследио је одговор са официјалног Инстаграм профила "Задруге", у којем је Марији саопштено следеће:

- Врати ти паре које си украла. И ти и твоја ћерка. Дете ће добити играчке. Видимо се на суду - написано је у оквиру коментара са "Задруга" профила, али је Марија потом обрисала коментаре испод своје објаве, а онда и потпуно искључила опцију за коментарисање на свом профилу.

Кулићки су фанови поручили да није у реду пљувати по ономе ко те је "хранио", те да је веома лицемерно са њене стране да се овако оглашава јавно.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Такође, Марија је више пута истицала колико је продукција "Задруге" показала више пута своју хуманост, те да су Миљани спасили живот, као и то да су им безброј пута излазили у сусрет. Она је говорила и како захваљујући новцу из ријалитија имају све, чак су саградили и кућу у Нишу, међутим, играчке су довеле до тога да, по ко зна који пут пљује по "Задрузи", а касније се каје и говори како је све било у афекту.

БОНУС ВИДЕО: