Marija Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" nakon što je svoj izostanak iz Bele kuće produžila na sedam dana.

Kako je njena ćerka Miljana više puta samovoljno napuštala imanje i bila diskvalifikovana, morala je da plaća kazne od 50.000 evra, ali joj je produkcija uvek izlazila u susret. Marija je nedavno napustila "Zadrugu 6" zbog zdravstvenog stanja, ali je odlučila da se ne vraća na imanje.

 

Foto: ATA images

 

 

Zbog toga je objavila "rat" produkciji na svom Instagramu.

Naime, ona je nastrašnije oplela po "Zadruzi", navodeći da produkcija neće da vrati lične stvari njenom unuku, kao i to da su naveli da se ne vraća u Belu kuću.

- Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali verujte s razlogom - oplela je Marija i šokirala svoje pratioce

 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official/Objektiv

 

 

Ubrzo nakon njene objave, usledio je odgovor sa oficijalnog Instagram profila "Zadruge", u kojem je Mariji saopšteno sledeće:

- Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu - napisano je u okviru komentara sa "Zadruga" profila, ali je Marija potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Kulićki su fanovi poručili da nije u redu pljuvati po onome ko te je "hranio", te da je veoma licemerno sa njene strane da se ovako oglašava javno.

Foto: N. Skenderija

 

 

Takođe, Marija je više puta isticala koliko je produkcija "Zadruge" pokazala više puta svoju humanost, te da su Miljani spasili život, kao i to da su im bezbroj puta izlazili u susret. Ona je govorila i kako zahvaljujući novcu iz rijalitija imaju sve, čak su sagradili i kuću u Nišu, međutim, igračke su dovele do toga da, po ko zna koji put pljuje po "Zadruzi", a kasnije se kaje i govori kako je sve bilo u afektu.

BONUS VIDEO: