Некадашња учесница "Звезда Гранда" Тамара Милутиновић свом изабранику изговорила је недавно судбоносно "да" на свој рођендан 25. априла, а венчање је по жељи младенаца одржано у кругу најближих чланова породице на бајковитом салашу певачице Наташе Беквалац.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако у јавности делује да се све брзо одиграло, певачица је истакла да то заправо није тако, а у једном тренутку се једва суздржала да не заплаче.

- Иако делује да је све ишло брзо, заправо није тако. Ми смо већ дуго заједно, нисам желела да свој приватни живот сервирам на тацни јер шта би онда остало за мене? Дуго смо радили и на потомству, а прижељкивала сам девојчицу - рекла је певачица.

На питање водитеља да ли размишља у ком ће се правцу надаље одвијати њена каријера након порођаја, Тамара је одговорила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Дефинитивно, не желим да одустанем од музике јер то је моја прва љубав. Допада ми се што се мој супруг слаже да заувек останем у музици јер он сматра да сам рођена за то. Мислим да је најбитније да имаш партнера који ће да те подржава у свему. Данас је то веома тешко, мислила сам да никада нећу срести некога ко ће хтети да ме упозна онакву каква ја заиста јесам - објаснила је Тамара, па наставила:

- Осећам да сада желим све и да гризем. Желим да гостујем у емисијама, желим да снимим спот, па да избацим песму када се беба роди, али знам каква сам особа и да ћу желети сваки тренутак да проведем са ћерком и да испратим сваки њен дан и покрет. Шта ће бити сутра, не знам.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: