Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Tamara Milutinović svom izabraniku izgovorila je nedavno sudbonosno "da" na svoj rođendan 25. aprila, a venčanje je po želji mladenaca održano u krugu najbližih članova porodice na bajkovitom salašu pevačice Nataše Bekvalac.

Foto: ATA images

 

 

Iako u javnosti deluje da se sve brzo odigralo, pevačica je istakla da to zapravo nije tako, a u jednom trenutku se jedva suzdržala da ne zaplače.

- Iako deluje da je sve išlo brzo, zapravo nije tako. Mi smo već dugo zajedno, nisam želela da svoj privatni život serviram na tacni jer šta bi onda ostalo za mene? Dugo smo radili i na potomstvu, a priželjkivala sam devojčicu - rekla je pevačica.

Na pitanje voditelja da li razmišlja u kom će se pravcu nadalje odvijati njena karijera nakon porođaja, Tamara je odgovorila:

Foto: ATA images

 

 

- Definitivno, ne želim da odustanem od muzike jer to je moja prva ljubav. Dopada mi se što se moj suprug slaže da zauvek ostanem u muzici jer on smatra da sam rođena za to. Mislim da je najbitnije da imaš partnera koji će da te podržava u svemu. Danas je to veoma teško, mislila sam da nikada neću sresti nekoga ko će hteti da me upozna onakvu kakva ja zaista jesam - objasnila je Tamara, pa nastavila:

- Osećam da sada želim sve i da grizem. Želim da gostujem u emisijama, želim da snimim spot, pa da izbacim pesmu kada se beba rodi, ali znam kakva sam osoba i da ću želeti svaki trenutak da provedem sa ćerkom i da ispratim svaki njen dan i pokret. Šta će biti sutra, ne znam.

(Kurir)

BONUS VIDEO: