Саша Ковачевић био је гост на крштењу сина, манекенке Дејане Живковић, и том приликом проговорио о својим плановима и вези са дугогодишњом девојком Зораном.

- Планирам Боже здравља да се остварим у улози оца, то је сврха живота и најлепши дар од Бога који можемо добити. Не водим се тиме кад ће и шта ће бити, кад Господ каже да је тренутак тада ће се то и десити и ја ћу бити најсрећнији човек - рекао је Саша, па проговорио о притисцима, јер још се још увек није оженио и остварио у улози оца, а многи сматрају да му је време.

- Ваљда је опет све то природно и нормално, али је на вама да дозирате колико желите да придајете значаја томе и да дозволите да се људи мешају у вашу интиму, све је до вас. Ми мушкарци смо чудни, константно смо незрели, ми би стално да будемо момци без обзира да ли смо ожењени или нисмо, то је неки ген, то не можеш да мењаш - истакао је Саша, па открио детаље из везе са Зораном.

Фото: Инстаграм принтскрин/sashakovacevic

 

 

- Нема простора за љубомору у нашој вези, тако се ваљда изградио неки однос да тога нема. Углавном су моје везе имале налет љубоморе у првих пола године, годину дана, после тога је све лакше. У претходним везама ми је то сметало, сада са Зораном не, јер смо се пронашли. Мислим да сам порнашао неког ко ми по свим параметрима одговара апсолутно. У случају да ми неко сутра страствено одовара не знам како, ја заиста знам да од овог што тренутно имам не могу наћи боље, то потписујем - изјавио је Саша.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".