Дејан је, наиме, изнео свој суд о реакцији Николићеве када је од Дрвета мудости чула да је Филип Цар наводно дисквалификован.

- Какав је осећај кад волиш неког и неко ти каже да је тај неко отишао? - питала је Душица.

ФОТО:Принтскрин/Јутјуб

 

 

 

- Гледам као, има кнедлу у грлу. Могу равнодушно да гледам, шта сам прошао, а ово да ме цима, не. Најтеже је бити фолирант и најтеже је показати лажну емоцију. Филип кад би видео овај снимак он би се наљутио и увредио. Филип да не би оставио, оставио би да му дође Маја или да не кажем ко, зна се ко. Ја сам нервозан по природи, па кад видим ствар која ме изнервира... Опет кажем, нека им је са срећом. Опет људи имају прилику да виде емоцију, каква год да је и да ли је по нечијим резонима. Свако има право на мишљење и има прилику да гледа реалну романтику или филм. На телевизији једном после Евровизије следи филм "Покраши", зар није боље гледати искрен загрљај, емоцију? Пинк се не плаћа, приватна је телевизија, а људи очекују јер је врхунац гледаности и свака емисија је најпопуларнија, сваки водитељ и ти сте невероватно, друге телевизије падају у заборав. Превише сте јаки, па би сад највише волели и да неки цртани буде - говорио је Дејан.

 

Подсетимо, у претходној сезони "Задруге", Дејана је супруга Далила Драгојевић преварила са Филипом Царем. Он је тада започео везу са Александром Николић, која се наставила и након ријалитија. Заједно су путовали, деловало је да је у њиховом односу све у најбољем реду, док и она није ушла у "Задругу 6" и пред камерама га преварила исто са Филипом Царем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".