- У Задругу сам ушла као специјални гост, ријалити звезда која има свој статус и име. Мој задатак је био да својим присуством утичем на понашање девојака како да се истакну, сређују, да заврте причу. И успела сам - почела је причу Станија, па додала:

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Највећи утицај сам имала на Далилу која је одлучила да по сваку цену постане битна, мада на погрешан начин. Толико се завртела њена прича да у овом тренутку нема потребе да се враћам у Задругу.

Станија се затим осврнула на везу Далиле и Филипа Цара, са којим је преварила мужа Дејана Драгојевића.

- Далила је изгустирала Дејана, одлучила је да промени живот из корена и оставила би га свакако, било је питање само када ће то да се деси.


Сигурно је да је Цар убрзао тај растанак. Са друге стране, Цару је изазов да освоји удату жену, а Дејан испашта због свега тога и сав бол иде њему, што опет није фер - рекла је старлета.

Станија је затим навела да ће улазак Маје Маринковић, Филипове бивше девојке, и те како може да поремети Далилу и Цара.

- Ма, наравно, како да не може. Маја да пуцне прстима може да их растави. Далила се можда њеног уласка и прибојава, јер је свесна да Цар није рашчистио са Мајом, а познајући њу, ријалити ће тек да почне, има да гори када Мајче уђе - рекла је Станија.

Она се затим осврнула на наставак своје музичке каријере.

- Чим сам изашла из Задруге, добила сам понуду од мог музичког тима за приватни наступ, 10.000 евра за само сат времена, да се појавим и отпевам песме на плејбек. Била сам у шоку, али и поприлично скептична што се те понуде тиче. Одбила сам тај наступ, али смо се договорили да направимо још један круг по нашим дискотекама - објаснила је Станија.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".