Позната манекенка Софија Милошевић веома је срећна што ће се за пар месеци по други пут остварити у улози мајке са изабраником Луком Јовићем.

Иако је када се камере угасе породична жена која све време проводи са наследником Алексејем, на професионалним фотографијама увек изгледа шик, софистицирано, модерно и отмено, а томе сведоче документовани моменти у црној хаљини без рукава, али са дубоким шлицем.

Иако је у другом триместру трудноће, Софија нема ништа против изазовних стајлинга, а ову на први поглед једноставну хаљину освежила је мрежастим чарапама, кожним чизмама и торбицом модне куће "Jalizé".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Ова заводљива плавуша трудничке дане проводи растерећено и испуњено, те нестрпљиво броји дане да на свет донесе и другу бебу.

Подсетимо, Софија и Лука су недавно прославили први рођендан мезимцу Алексеју, а када је реч о јавном експонирању деце, манекенека има јасан став.

"Сматрала сам да нећу своје дете да показујем јер знам како је бити изложен у јавности и мислим да син има право сутра да сам одлучи да ли ће бити део тог света или не. Али, Лука је неко ко је јако поносан на своје синове и није могао да издржи и онда сам и ја једносатвно одустала. Сви су ме прозивали као што ти кријеш лице сина, а Лука га качи, и не вреди, дигла сам руке", истакла је недавно за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".