Осим Ане, члан жирија је био Жика из "Зане", Сара Јо, Сандра Перовић и Драган Ђорђевића Сузуки. Констракта је открила коме је дала поене у финалној ноћи: 

- Словенци су били непретенциозни, симпатични. Финац је био негде по мом сензибилитету. Постоји тај несклад како је публика гласала и онога како је жири гласала. Финац је, рецимо, био миљеник публике и однео је више поена, међутим, жири је препознао Лоринину песму као нешто што завређује пажње. Ја лично нисам љубитељ тога да се неко ко је већ победио на Евровизији тамо поново појави, будући да постоји та пристрасност публике у старту. То наравно доводи до тога да то такмичење више није толико фер - истакла је Констракта.

Фото: Принтскрин/Јујуб/РТС песма Евровизије- Званични канал

 

Она је задовољна Блековом победом и драгојој је што је подржан на такмичењу: 

- Мене су изненадили резултати. Оно што је супер је то да је Лука ушао у финале. То је и мени био циљ прошле године, само да се уђе у финале, па ћемо после лако. Можда смо у неким тренуцима мислили да ћемо и више да се котирамо, судећи по томе како је публика реаговала на Лукину песму и како је био подржаван у тој евровизијској заједници. Мада, све у свему, мислим да смо се добро представили, Лука је имао јако лепе интервјуе које је урадио у међувремену, добра је песма била, добар је наступ био. Ја сам задовољна, иако сам очекивала да ће на крају бити другачији распоред поена - изјавила је певачица за "Курир".

БОНУС ВИДЕО: