Далила Драгојевић врло је активна на друштвеној мрежи ТикТок, где снима лајвове са инфлуенсерима.

У једном таквом који је снимала са колегом Цалетом, изненадила је све својом изјавом да воли бившег мужа Дејана, којег је јавно преварила на његове очи у ријалитију "Задруга" са Филипом Царем.

Наиме, Цале је рекао Далили да су га напали њени фанови јер је учествовао у лајву са њеним бившим мужем, након чега је Драгојевићка рекла да јој то ни најмање не смета.

- Разапели су ме сви да си се наљутила на мене, да ме кунеш, да си ме блокирала - почео је причу Цале.

- Ју. Због чега? - била је зачуђена Далила.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dalila_dragojevic_official

 

 

- Дејан. Нисам уопште знао да је он ту - објаснио је ситуацију Цале.

- Па што? Какве то везе има. Ја волим Декија, шта има везе - шокирала је све Далила.

Иначе, Дејан Драгојевић недавно је у налету беса испрозивао тиктокере који говоре лоше о ријалити учесницима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dejan Dragojevic

 

 

- Од ових што под ТикТок-у причају: "Какав ријалити, багра из ријалитија, шљам". Друже, знаш чиме се ти бавиш на ТикТок-у? Ти си ријалити проститутка. Има их неколико које су спомињале ријалити. Увуку се за ТикТок меч, избаце с**е у први план, намуљи се, брадавицу најежи, брадавица као метак. Узму тако и снимају лајв и као: "Мене би моји убили да уђем у ријалити". Како те не убију што се снимаш гола за једну ружу, за два долара си се скинула. И онда ће такви да причају. Стари занат се модификовао, сад све може да се легализује. Није проститутка само кад извршиш с***уални чин за новац. Чим своје тело шаљеш некоме зарад новца, то је проституција. Привлачите болеснике, после силована, пребијена, због чега, због четири руже. Еј... - рекао је бесно Дејан.

БОНУС ВИДЕО: