Током протекле емисије, певачице су се сукобиле због текстова које певају певачи и певачице, а имају везе са насиљем. 

- Код нас певачице и жене фудбалера изигравају социологе, не мислим на то што си то рекла, али филм "Лице с ожиљком" и улога Ал Паћина је завршила неславно, а данас у филмовима и серијама криминалци завршавају као будући политичари, велики мафијаши и шаљемо другу поруку. Песме никад нису утицале, свака песма има своје ухо за слушање - говорила је Тамара.

- Мислиш да је исправно? - упитала је Надица.

- Не мислим, али није моје да мислим... О томе треба да мисле социолози, није на мени да се бавим том темом. Сад голог*зе певаљке причају да не треба да се има Инстаграм, а она у сопственом споту имају сцене како пуцају и мељу мозак. Углавном к*рве причају о поштењу. Певачи треба да се баве певањем - истакла је Ђурићева, јасно алудирајући на Карлеушу која је у споту за песму "Крими рад" пуца и у једној промо реклами за свој албум и меље мозак у блендеру.

Фото: Принтскрин/Инстаграмkarleusastar

 

Овим поводом огласила се и Јелена, која је искористила ову расправу како би узвратила старлети коју је и раније прозивала, те је назвала гремлином из ноћних мора, којој се, између осталог, мора стати на пут.

- Време је да станем у одбрану мојих колегиница, моје бранше. Сваки небитни нико, без школе, без занимања, без успеха, без икаквог моралног покрића, на Балкану може да вређа једну певачицу, женску музичку звезду. И што си већи бизарни нико, што си већи психопата, добићеш већу шансу да вређаш у медијима оне које народ воли и подржава, који часно и раде свој посао. Медијима је битан клик, нема селекције ко уопште сме да се оглашава и појављује, о заштити успешних од полусвета и да не говорим. Начин на који се певачце вређају, омаловажавају, називају погрдним именима, као код нас, не постоји нигде у свету. Овде сваки пас може да дигне ногу да попи*а, свака наказа да прича о изгледу певачица и сваки олош даје себи право да суди о моралу јавних личности. Медији играју главну улогу у томе. Ма колико медији на западу били сурови, неки уличар неце добити простор да вређа Бијонс, Лејди Гагу, Џеј Ло... Ипак постоји здрав разум и логика реда величина. Певачице у Србији су професија равна боксу! Певачица је врећа за ударање, место за истресање, мета сваке исфрустриране будале. Балкан не поштује велике женске звезде у шоубизнису! Напротив, певачице су у људском, пословном, па и у сек*уалном смислу жртве балканских поремећених односа. И зато апелујем на медије: Заштите успешне људе од напада полусвета. Успешни вам ако ништа друго доносе новац, полусвет ама баш ништа сем згражавања и осуде. И да, браво за Надицу Адемов, гремлинима из ноћних мора се не ћути - истакла је Карлеуша у својој објави на Инстагаму.

БОНУС ВИДЕО: