Филип Цар, учесник Задруге, успео је да подели јавност својим емотивним односом са Далилом Драгојевић. С обзиром на то да је Далила још увек на папиру у браку са Дејаном Драгојевићем, Филип за сада игра улогу љубавника у овом контроверзном троуглу. Његов друг, који жели да остане анониман, истиче како ће читава ова романса бити кратког даха, макар се тако надају њихови пријатељи из краја.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Задруга Оффициал

 

 

- Филип се неће дуго задржати у вези са Далилом. Она се њему допада, али види се да брзо у свему томе долази до засићења. Далила јесте одлепила за њим, али не и он за њом. Брзо ће је оставити пред свима, она је њему само играчка, надамо се да је то само авантура. Када смо видели у шта се уплео само смо се надали да зна шта ради. Били смо бесни сви у екипи јер то није његов ниво - прича Филипов друг за и додаје:

- Видећемо како ће се развијати ситуација даље. Мислим да се Филип превише заиграо. Не жели да га народ повезује са удатом женом и да себи ствара проблеме. Када би Далила званично раскинула брак са Дејаном, е тада би можда постојала шанса да између ње и Филипа буде нешто озбиљније. Овако можемо само да се надамо да ће Филип раскинути са њом, јер не желимо да блати своју породицу која ово не подржава - истиче он и за крај открива да Цар не сме себи више допустити бламирање пред камерама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Нажалост његова породица не реагује баш најбоље на све ове ствари које се дешавају у ријалитију. Проблем је што су обоје тврдоглави и у односу желе да воде главну реч. Са друге стране, Филип не сме да жали Дејана, јер је за тај однос искључиво крива Далила - закључује он.

Добар пријатељ Задругара открива да ће улазак Маје Маринковић „отрезнити“ Филипа у ријалитију.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Однос са Мајом Маринковић је једино што би могло да поремети Филипа у оквиру ријалитија. Ја се надам да ће она ускоро ући у „Задругу 5“ како би га раставила од Далиле. Маја је опасна, спремна је на све и зна да Цар ипак гаји неке емоције према њој само што то не жели да призна јавно. Биће занимљиво у наредном периоду гледати четвороугао између Далиле, Филипа, Маје и Дејана. Маја ће направити окршај и могуће да и физички насрне на Далилу - сматра Филипов друг.

(Супер ТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".