Богдан Срејовић ужива у вези са бившом задругарком Јованом Љубисављевић, а његова бивша девојка Владана Радосављевић са којом је био у вези око две године преживела је праву драму.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, њу је крајем 2016. године непозната особа напала код њене зграде на Дорћолу и полила киселином по лицу. Како је писао Курир својевремено, њу је Богдан оставио испред зграде, а док је он паркирао аутомобил, манијак је искористио прилику и напао је с леђа. Срејовић је хитно реаговао и одвезао је у Ургентни центар, али су последице биле страшне - опекотине шестог степена, спаљена коса, оштећен вид.

Владана је била једна од више несрећних жртава починиоца чији идентитет није откривен. Успела је да се опорави и зато сада има разлога да слави сваког дана.

Две године након инцидента она се присетила овог догађаја и објавила на Инстаграму како је изгледала после напада.

- Месец Децембар (кажу месец праштања), тачно 2 год. од напада и поливања киселином (живом содом) на мене од “нн нападача”. Захваљујући истрази како је вођена и даље се “не зна” ко стоји или која стоји иза свега овог. Имам потребу да се ослободим сваке физичке и психичке боли као и последица које је овај догађај оставио на мене.

- Хвала Господу Богу што ме је сачувао међу живе и што сам се скоро па опоравила. На себе више не гледам као на жртву, већ на победника, који је успео да победи једно овако ружно искуство. Овом приликом покушавам да опростим и сажалим тог јадника/јадницу, коме је овако нешто могло да падне на памет.

- Надам се да га/ју је усрећила свака моја опекотина 6-ог степена, изгорена и спаљена коса, свака рана, оштећен вид на оку, и сви ти у почетку залогаји хране на цевчици. Али све прође и исцељује се и регенерише, али зло у таквим људима остаје, питам се какав ли је живот тако злобне душе и да ли се овим нахранила?! Моја душа не заслужује да има гнев и бес због оваквих људи, већ да буде лепа и радосна као што је била и пре овог догађаја и зато овим сажаљењем и праштањем стављам тачку на овај део свог живота. ”Никад није било лако бити човек међу људима”. П.П - написала је Владана на свом Инстаграму својевремено.

Веза између Срејовића и Владане трајала је око две године, након чега су на миран и цивилизован начин одлучили да раскину. Како се писало пару једноставно није више ишло, те су заједно решили да ставе тачку на везу.

БОНУС ВИДЕО: