Иако се редовно виђају, Рада је веома тајновита кад је реч о њиховом дружењу и причама да је бивши певач "Звезда Гранда" решио да се замонаши.

- С Миланом пијем кафу, али не могу да причам о њему, нити о темама о којима разговарамо кад се видимо! То није за јавност. Ако решим да откријем детаље наших разговора, онда ћу то и да наплатим! Тако раде познате личности у свету - каже Манојловићева, која на питања да ли јој је заправо Станковић забранио да прича о њему и да ли га подржава у намери да се замонаши одговара:

- Није ми Милан забранио, већ Бог! Као да се кроз њега указала виша сила и рекла ми: "Ваши разговори морају да буду тајна." Што се тиче тога да ли ће да се замонаши и то је тајна! Да сам паметна, па да и ја кренем његовим путем. Много је лепше с Богом него с људима.

Фото: В. Данилов

 

Певачица, која већ неко време није са колегом Харисом Берковићем, каже да није заљубљена.

- Не размишљам о љубави! Концентрисана сам само на песме и наступе, јер много радим. Кад је реч о Харису и мени, свашта се причало. Људи су нагађали да га моја породица не воли, као и да његова није прихватила мене. И то све само зато што сам старија од њега девет година и што смо различите вере. То није истина - прича Рада и додаје да је процветала откако јој је сестра Маја постала менаџерка:

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Рада Манојловић

 

- Пресрећна сам што сам променила тим с којим сам сарађивала. Сада све паре остају у кући! Да ми је Бог дао памети, тако би било од почетка моје каријере. Маја уме да преговара с газдама, да се свађа, натера их да ми плате наступ. Ја бих певала за џабе! Сестра ми је све: стилисткиња, кројачица, куварица, чистачица...

(Инфромер)

БОНУС ВИДЕО: