Службеници траже помоћ грађана у потрази за крадљивицом, која је између осталог из стана мушкарца ког је упознала дан раније украла два "Ролекса".

Након што је упознала мушкарца у кафићу 8. маја, он ју је позвао у свој стан у раним јутарњим сатима, око 5.30 часова. Чим су стигли у стан, она му је сипала дрогу у пиће, тврди полиција. Мушкарац се онесвестио убрзо након што је попио пиће.

Да је покраден, схватио је тек око поднева када се пробудио. Сеф из ког је нестао сав накит, био је отворен. Нестала је и жена с којом је дочекао зору.

Међу скупим предметима које је однела крадљивица су два сата "Ролекс". Украла је и златни ланац, златне наруквице, сунчане наочаре и дијамантски прстен од ружичастог злата, саопштила је полиција.

Полиција покушава да уђе у траг крадљивици на основу снимака са надзорне камере у лифту зграде у којој живи покрадени мушкарац. На снимцима из лифта види се тренутка када је с мушкарцем из кафића тек долазила у његов стан, па поновно док је излазила из стана.

Док је ужурбано излазила, држала је шољицу у руци.

- Можда ћете помислити како она управо излази са шољом. Не. Она има у руци шољу јер је на њој њен ДНК. И његов ДНК, али и дрога коју је ставила унутра - рекао је полицајац Мајкл Вега, портпарол полиције Мајамија.

(Њујорк Пост)

БОНУС ВИДЕО: