Јована Јеремић, водитељка Пинк телевизије, изненадила је своје пратиоце на Инстаграму када је објавила објаву посветила свом првом дечку.

Јеремић се присетила свог првог дечка, чије име почиње са словом "В", како је открила у свом Инстаграм сторију.

Фото: АТА имагес

 

 

"20.2013.године. Мој први момак и моја прва велика љубав," написала је она, уз емотикон срца поред иницијала.

Идентитет мистериозног "В" није откривен, али емотикон срца поред слова сугерише да су њена осећања према њему и даље снажна.

Јована Јеремић била је у браку са политичарем Војиславом Милошевићем од 2018. до 2022. године. Из тог брака имају једно дете.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеремицјована

 

 

Везу Јоване и Војислава својевремено је пратио један скандал. Још док се нису венчали у медијима се писало како је Војислав преварио Јеремићеву, али да му је она то опростила, те су касније и основали породицу.

- Било је ту свачега. Мени је битно да сам ја ту била чиста до краја. Ја сам увек искрена и зато немам проблема. У тој причи нисам направила грешку и поносна сам на то. Ја сам прешла преко једне ствари јер нисам желела да жртвујем љубав. Ту су се умешали неки људи који су желели да уруше моју срећу у датом тренутку - поручила је водитељка тада.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Јована је тада открила и како се помирила са партнером.

- Он није био свесан са ким се забавља, ја сам много опасна жена. Обновили смо целу причу, требало је време само да сумирамо утиске. Лако је уништити нешто али треба наћи праву љубав. Мене треба издржати. Ја тада нисам могла да верујем да се он мени није јавио на телефон, он који је зезнуо ствар - изјавила је Јована својевремено.

БОНУС ВИДЕО: