Саша Ковачевић јавио се данас у Ургентни центар. Певач је у здравствену установу дошао видно малаксао. Након провере крвне слике лекари су констатовали да резултати нису сјајни.

- Видео сам Сашу кад је дошао. Деловао је лоше. Одмах су му отворили картон и послали на испитивања. Урађене су му детаљне анализе. Крвна слика није сјајна и лекари већају да ли ће га задржати у болници током викенда или ће се јавити у понедељак. То сам чуо кад је прокоментарисао - испричао је за медије неименовани извор са лица места.

Подсетимо, Саша Ковачевић био је недавно гост на крштењу сина, манекенке Дејане Живковић, и том приликом проговорио о својим плановима и вези са дугогодишњом девојком Зораном.

- Планирам Боже здравља да се остварим у улози оца, то је сврха живота и најлепши дар од Бога који можемо добити. Не водим се тиме кад ће и шта ће бити, кад Господ каже да је тренутак тада ће се то и десити и ја ћу бити најсрећнији човек - рекао је Саша, па проговорио о притисцима, јер још се још увек није оженио и остварио у улози оца, а многи сматрају да му је време. - рекао је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".