Ћерку певачице држе као мало воде на длану, а пар је одмах знао да су једно за друго: 

- Елма је одушевљена будућим зетом, шеиком из Катара. Тамо су сви очарани Хулијином лепотом. Третирају је као принцезу. Они се забављају већ неко време и одмах су сви знали да су њих двоје створени једно за друго. Хулија је сада на релацији Катар-Србија, али ће се у неком тренутку скроз преселити тамо. Елма и Хулија су јако везане - открива извор: 

- Елми је најважнија њена срећа и увек је подржавала њене изборе, па тако и овај, који је многе изненадио. Ускоро ће и сама посетити Катар. Елмину мезимицу јавни живот не занима претерано, иако је веома талентована за музику. Пре неколико година је снимила и дует с мајком који је добро прошао у јавности, али она је одлучила да крене другим путем. Прави је зврк, обожава да мења имиџ.

Елма се још није огласила, али је у емисији "Ексклузивно" открила да њена ћерка путује за Катар. 

-Јао, удаће се Хулија ваљда. Само знам да ћу бити на страни свог будућег зета. Подржавам га и унапред жалим. Она је посебна. Опасница једна, тотална супротност мени. Нема ништа на мене, тотално је другачија. Ја сам добрица, а она гази само. Радикална је - само црно-бело, нема ништа сиво. Иде сад за Катар, биће ту свашта нешто - уз осмех је рекла певачица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: