Сада се огласила и Сабина изреволтирана због спекулација о наводном Синановом тестаменту и начину на који је распођељено наследство будући да не жели да се каља име њеног покојног супруга.

- Оставинска расправа није рађена по тестаменту. Рађена је по Синановој имовини, што значи да су само кућа, пиштољ, ауто били на његово име, а станове који су добили олоши, два брата од којих је један умро у затвору, а други живи у Тузли и пласира лажи... Они су добили од мене станове на поклон. Умрли је одмах пре две године свој стан продао, а други у Тузли живи са својом породицом - прича Сабина и додаје да су проблеми настављени и после Рашидове смрти.

- Пошто су мајка и брат наставили провокације и не чекајући да умрли бар једно време почива у миру... Нажалост, они настављају тамо где је он стао. Навикли су на састанке у кући мајке преминулог, где су доносили одлуке одмах после Синанове смрти, да ли су сви присутни на састанку сагласни да ми отму све... Ову изјаву лично ми је саопштио члан састанка Медо Сакић и његова супруга Алиса - рекла је Сакићева удовица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сви који су учествовали у овим провокацијама и смишљали лажне текстове одмах након Синанове смрти ће одговарати законски, а ако их не стигне овоземаљски суд, стићи ће их Божји суд, рекла је она.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".