Ника Фехмиу завршила је међународне односе и људска права, али ради у филмској индустрији. Она, наиме, пише сценарија и режира кратке филмове у Њујорку, а уз то је радила и као модни фотограф и асистент уредника на више различитих пројеката како у Србији, тако и у Њујорку.

С рођењем ћерке Снежана каже да се много тога променило у њиховом животу.

- То вас натера да схватите шта је важно, себе самог више не узимате тако озбиљно. Ника се родила 1995. године. Променио се угао из кога сам посматрала сопствени живот и појачао се осећај одговорности према свему што радим - рекла је Снежана раније за "Стори" и додала:

- Ја сам предложила име, а Уликс га је одмах заволео. У нашој ћерки измешале су се све три религије с наших простора. Ника је богиња победе, име се среће свуда, а код нас га има на приморју - објаснила је за медије Снежана Богдановић једном приликом. 

 

 

Инстаграм Нике Фехмиу открива многе ствари из њеног приватног живота. Изузетно је талентована за уметничку фотографију, а често на свој профил качи слике свог дугогодишњег дечка, чији идентитет не открива.

Фото: Принтскрин Инстаграм/никафехмиу

 

 

Недавно су се заједно појавили на венчању пријатеља, где је Ника открила како изгледа њен партнер. Ако је судити по њиховим нежним загрљајима и заљубљеним погледима, рекло би се да су и сами на корак од великог дана.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".