Милош Биковић је још пре четири године с филмом "Слуга" ушао је у историју руске кинематографије, пошто је филм зарадио највише новца откако се снимају филмови у Русији и постао најплаћенији глумац у Русији. Како су руски медији тада писали један Биковићев дан на сету коштао је продуценте филма "Слуга" 420.000 рубаља (око 5.200 евра). Будући да је снимање ове комедије трајало 39 дана, рачуница каже да је српски глумац зарадио више од 200.000 евра.

Играо је у најпопуларнијим руским серијама, снимио неколико филмова, играо је у руско-српској продукцији "Хотел Београд", а недавно је снимио и филм "Изазов", након ког тамношњи медији пишу да је Милош Биковић постао најисплативији глумац у историји руске кинематографије. "Изазов" је први филм сниман у свемиру и за само месец дана је постао најгледанији у тој земљи.

 

 

Ова свемирска драма је до сада у биоскопима зарадила 12.798.000 евра. Руски медији пишу да је "Изазов" првог викенда у биоскопима инкасирао 3.646.735 евра, што је за чак милион евра бољи резултат од Милошевог филма "Слуга" из 2019. године.

"Слуга" је укупно до данас зарадио 41.690.245 евра, а очекује се да "Изазов" обори тај рекорд с обзиром на то да је тек месец дана у биоскопима - "И даље сам глумац чији филмови највише зарађују у биоскопима. То ми доноси бројне погодности као глумцу, а колики је то успех, знаћу тек у годинама које долазе", рекао је Биковић и додао да су реакције публике одличне и да филм све оставља без даха.

"Људи који су га погледали одушевљени су јер је то први филм у историји који је снимљен у космосу. Када гледате сцене у ракети, знајте да су ти људи стварно летели у њој и били у свемиру. Треба сви да погледају филм јер је јединствен. Ко зна колико ће још година да прође док се неки филм поново не сними у космосу", испричао је глумац који се нада другом делу "Изазова":

"Биће наставка ако екипа филма одлучи да оде на Месец. Имао бих храбрости да одем тамо. Не кажем да би ми било свеједно, али ишао бих. Ту треба имати поверења у људе који су око вас и који раде тај пројекат".

 

 

У паузама снимања Биковић ужива у љубави с згодном правницом Иваном Малић, а недавно су били на егзотичној дестинацији.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".