Београд јој је испао случајна дестинација. Дакле, њен муж јој је испунио жељу коју каже да је дуго имала. За њихову прву годишњицу брака одлучио је да обиђу српску престоницу и унапред уплатио хотеле и вечере.

- Хеј људи, одувек ми је била жеља да одем у Београд и сви живи су били осим мене и Јура је то знао. Значи 6. новембра нам је прва годишњица брака и он је одлучио да дођемо у Београд. Дословно нисам знала до првог скретања где је аеродром.

Београд је дошао као изненађење, никако плански.

Фото: Н. Скендерија

 

- Толико се потрудио и организовао је да нас у хотелу дочекају латице, боца вина, резервисао је све вечере унапред, изласке, апсолутно све чиме бих ја била задовољна. Прво вече смо били у изласку на наступу Александре Младеновић.

Београд је град који је познат по ноћним клубовима и ноћном проводу. Управо и ова ТикТок корисница прича о томе:

- Ја вам кажем да су изласци у Београду нешто посебно. Ја сам се наизлазила у животу, била свугде и видела свашта, ал једноставно ова атмосфера и ови људи, ова опуштеност и зезање...

- Град је огроман. То је једна ствар коју морате да знате. Београд је стварно, стварно један велики град, и ако све желите да обиђете у једном дану, понесите удобне ципеле, јер људи моји, ноге ће вам отпадати.

Наравно, осим добрих излазака Београд је град који је познат по укусној храни. Нарочито оној традиционалној.

- Јели смо у ресторанима који су на мало бољем гласу у Београду и дефинитивно ту морате пробати храну. Свакоме препоручујем телетину испод сача, и оно због чега сам ја заиста дошла су трилеће колач. 

Али да не буде да су спољни фактори једини параметар за обавезну посету Београду, ту је и срдачност и топлина људи.

Коментари су се низали испод њеног видеа, а људи из Београда остављају лепе коментаре и отворене позиве да поново дође и да је увек добродошла.

БОНУС ВИДЕО: