Јована је пре неколико месеци објавила да ће писати песме за наше певачице са естраде, а скоро је изјавила и да ће сама снимкити песму. После ове изјаве, сви су остали у шоку. 

Реч је о песми која се зове "Ролекс" у којој каже: "Гучи мама, све паре направи сама", али и "око ње су папараци и галама", што је открила гостујући у емисији "Еxклузивно" у којој се купала у кади.

Јована је водила разговор са водитељем у кади пуној пене и цвећа, па је тако и подизала ноге како би показала да жене требају бити сензуалне. и "да се ништа не види да се наслућује", да би потом открила и да жене "не би требало да буду завидне".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

 

-Види мене, ја се не бавим ниједном колегиницом, оне мене не интересују- рекла је Јована, која је својевремено изјавила да ју је водитељка Јавног сервиса Драгана Косјерина ископирала када се у једној емисиј појавила у мушком оделу.

-Ја сам жена госпођетина, ја пишем песме, објављујем све на Инстаграму, радим... бавите се својим рејтинзима јер сте увелико на вештачким апаратима, само вам то нико није рекао- поручила је Јована

Јована је поред Косјерине за коју је изјавила да је "заменљива категорија, јер ће РТС функционисати без ње", а за неколико колегиница, које није желела да именује, рекла је "да немају 2 грама мозга и да им швалери праве децу".

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: