Америка бруји о његовом нестварном рекорду, а велику подршку Николи Јокићу и ветар у леђа даје му супруга Наталија.

Њихова љубавна прича почела је 2013. још у средњолским данима.

- Упознали смо се преко заједничких другара. Моје друштво и ја смо излазили у кафић који је радио до поноћи, а кад би се затворио, седели смо на клупи испред. Једне вечери смо били само нас двојица и онда је дошла и Наталија.

- Допала ми се чим сам је видео, али нисам јој то одмах рекао, већ смо се дружили наредних пола године, можда и дуже. Све то време сам скривао емоције. Кад сам јој први пут рекао да ми се свиђа, нисам добио никакав одговор. Мудро је прећутала - присећа се Никола.

 

 

Наиме, Наталија Маћешић је поред љубави сваки слободан тренутак посветила образовању, а у Америци је дипломирала психологију на Метрополитан Стејт универзитет.

У периоду када су започели везу, Никола је играо у Србији, у клубу Војводина Србијагас, док је Наталија уписала студије у Америци.

Фото: Профимедиа

 

- Ишао сам у средњу економску школу, а Наталија је требало да пође за Америку, већ је била уписала психологију на “Семиноле Стате Цоллегеу”. И буквално два месеца пошто смо почели да се забављамо она је отпутовала - испричао је кошаркаш својевремено.

Наиме, у једном моменту се прича о томе како је Никола изгубио вољу за кошарком јер је управо у том моменту његова девојка, Наталија отишла на студије у Америку.

 

 

Када се срећни пар спојио, све му је кренуло од руке.

Никола је убрзо отишао у Америку да игра за Денвер, где се поново спојио са Наталијом. Венчали су се 2020. године у родном граду кошаркашког репрезентативца Србије, Сомбору, а приступ храму Српске православне цркве је, како су писали медији, био под надзором обезбеђења и само одабране званице могле су да приђу док је обред црквеног венчања трајао.

 

 

У септембру су постали родитељи ћеркице Огњене, а ово је само додатно учврстило њихову љубав која траје још од средњошколских дана.

Њихова веза привукла је пажњу и америчких медија. За Наталију кажу да је прави ослонац и девојка која свуда путује са Николом, а о њима се често говори као о диву и палчици. На последњем мерењу је измерено да је Никола висок 213 центиметара, док је његова супруга висока 173 центиметара.

 

 

Љубав између Николе и Наталије подсећа на најлепши романтични филм. За све ове године, супруга најбољег кошаркаша чувала је њихову интиму, и ретко се оглашавала у медијима, али трачак њеног приватног живота можемо видети на друштвеним мрежама. Јасно је да воли моду, путовања, коње и ситнице баш као и њен супруг.

 

 

Велики Меша Селимовић је рекао "Ко промаши љубав, промашио је живот". Ова реченица најбоље описује Николу Јокића, јер гледајући документарац о њему, схватили смо две ствари: Никола Јокић је у раној младости добро одабрао, и жену и занимање.

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".