Познати јутјубер Мирко Рашић (33) пронађен је у уторак мртав у Сурчину. Након што су се на друштвеним медијима и у појединим медијима појавили коментари да је познати јутјубер себи одузео живот из финансијских разлога, огласили су се његови најближи који су истакли да је видео у ком спомиње финансије сатира, која се везује за појаву аутомобила из рецензије, што се и може видети у његовом последњем објављеном видео снимку.

Оно што је изазвало коментаре је део у ком Мирко Рашић спомиње позајмљивање новца, дугове и враћање дугова.

"Зову те, прекидају те , траже ти паре, а ти нећеш да им даш, јер ако им даш не би имао то што имаш, ни Ренџа, ни штап за голф, ни голф лоптицу, ни терен за голф", рекао је Мирко Рашић у свом последњем видеу који је објављен пре три дана, а сада су се на његовом јутјуб каналу огласили најближи, који су у опису видеа оставили поруку:

- Миркова повреда главе је настала 24.04.2023. услед сређивања студијског објекта. Снимање овог клипа је реализовано 26.04.2023. стога повреда главе и ствари који су изречене у клипу немају повезаност са скорашњим догађајима нити Мирковом здравственом стању. Молимо гледаоце да не повезују ове ствари јер су реченице изречене за финансијско стање сатира која се везује за појаву аутомобила из рецензије. Хвала на разумевању.

Од Мирка опростио се и Лука Максимовић, познатији јавности као Бели Прелетачевић. Он је оставио емотивну поруку.

Јутјуб аутомеханичар, причао је да се са овим занатом сусрео још у раној младости захваљујући оцу, а затим активно почео да се бави са 16 година. Имао је свој сервис који је отворио са 27 година, јер је након завршеног факултета ипак одлучио да се врати механици.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".