Њихови односи тресу домаћу јавност и интригирају медије из дана у дан, а синоћ током Номинација, овај љубавни трио преживео је лавину различитих емоција. Сузе, нервоза, тензија, пољупци, срећа и туга су само део ноћи која је остала за њима.

Дејан Драгојевић након краха брака са својом женом, како сам каже боље подноси притиске јавности и задругара, али и даље није потпуно превазишао целу ситуацију. И ноћас када су биле номинације, је имао емотивне падове и долазио у сукоб са својом и даље законитом женом Далилом Драгојевић. У једном моменту видно нервозан, пожалио се свом цимеру Марку Ђедовићу на оно што га изједа.

Миљани Кулић је Далила била мета претходног дана, што се наставило и током ноћи, те је поново дошло до проблема. Износила је своје мишљење а и детаље из задругаркине прошлости, што је Драгојевићку опет довело до суза. Како би одбранио своју девојку Филип Цар се обрушио на Кулићеву.

Филип је дао све од себе да утеши Далилу лепим речима, додирима али и шетњом ван Беле куће.

Далила није имала мира ни нешто касније, када је Дејан Драгојевић одлучио да проговори о свом скидању бурме протеклог дана. Задругарка није успела да се суздржи, па је устала и ушла у још један од окршаја са својим мужем.

- Данас сам јој рекао "спаси ти мене од себе". Лакше ми је да скинем бурну. Она је ставила на прво место своју срећу, то изазива лавину коментара и рекла да је не интересује ништа и ничији коментари. Хтела је срећу, та срећа има разне ефекте. Ја сам мало пре рекао Миљани ако може да не спомиње твоје родитеље јер ја њих волим. Али желим да знаш да више нећу више бити ту за тебе. Не разумем зашто та капуљача, ниси срећна. Твоја срећа је моја туга - рекао је Дејан.

- Не знам што сам то рекла данас, одреаговала сам тако, када се десиле те оптужбе очекивала сам да ће он доћи да ме заштити. У неком сам трипу. Ружно је пуштати љагу на мене, ја имам право да говорим да нисам. Ја сам рекла да ме не занимају мишљења мојих родитеља - рекла је Далила.

Филип Цар је Далилу пратио у стопу, не би ли јој био достојна подршка. па јој је био за петама чак и када се нашла са својим мужем у гардероберу са Дејаном.

У раним јутарњим часовима, када су одлучили да им је време за спавање, Филип и Далила су успели да се посвађају и пребаце једно другомм међусобно неповерење.

Како ће се одвијати односи овог љубавног троугла, остаје нам да испратимо.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".