Он је открио да ли је Драгојевић који је са својом женом такмичар ријалити програма, заправо променио веру због жене која га је преварила.

 

 

- Није истина да је Дејан примио ислам и променио веру. Зна се како се ислам прима. Је л' Драгојевић још? Јесте - почео је Хусо.

- То је измишљотина. Он је дечко поштовао нашу веру, као што ми поштујемо његову. Био је на сахрани код наших рођака и тако је кренула та прича. Тада је испоштовао сахрану која је организована по муслиманским обичајима, неко је то видео и раширио причу. Није он једини православац који је био на исламској сахрани. Долазе и католици, то не значи дас је неко примио веру. Чиста глупост! Он поштује нашу веру и то ми је показало да је добар човек - објаснио је Мујић.

Док остали причају једно, комшиница Фатија је говорила другачије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Дејан, срце моје, узео је нашу веру, ишао у џамију, учио Куран, клањао, постио рамазан, све живо... Душа моја, да га тако превари. Тај Цар је узео због неког дуга од 40.000 евра, да би му она то отплатила сигурно, кажу да је био и по затворима. А Дејан је све примио због ње, а она тако... Пу, ђубре једно! Дејан је миран, није се чуо док је био овде. Такав се више не рађа. Кад су кренули за Београд, дошао је до мене да ме поздрави, каже ми да иде и да ћемо се видети за 10 месеци. Изнели су пуно ствари из куће, понели са собом. Љубили су се ту и грлили, шта јој би, не знам. Толико су се волели. Ја сам помагала и док су ту били мајстори и градили им кућу, кувала сам им кафу, носила кекс, киселу воду. Срам је било, како га је израдила - огорчена је бака Фатија.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".