Једна млада је, кажу, имала аферу са младожењиним кумом. Он је за ту превару сазнао недуго пре венчања, а уместо да све откаже одлучио се за освету.

Како причају жене у подкасту, бесни младожења је причу о превари своје несуђене госпође одлучио да подели са свим њиховим гостима, а за то је одабрао савршен тренутак: свој говор.

- Пре него што почнем, ево стижу вам коверте, можете их сви отворити, молим вас. Да, добро видите, то су слике младе која је водила љубав са кумом, па ћу ја сада отићи - рекао је, устао и отишао са свог венчања, оставивши њој и њеној породици рачун за све што је потрошено.

- Њена породица је све платила. Карма је кучка - рекла је организаторка, а причу је објавила и на ТикТоку где је брзо сакупила на стотине коментара.

"Уопште га не кривим! И ја бих учинио исто", написао је један корисник, а други су одбили да поверују да је прича истинита.

"То је тако стара урбана легенда која се често препричава", пише један сумњичави Тиктокер.

"Повремено то виђам на Твитеру већ десетак година", додао је други, а неки корисници питали су се зашто би мушкарац уопште дошао на славље, ако је све сазнао раније. "Брак би био поништен истог трена, све док он има фотке", коментарисала је једна особа.

БОНУС ВИДЕО: