Према њеним речима, цео случај пријављен је надлежнима и у току је рад на расветљавању свих детаља.

Списак у полицији

- Случај је пријављен полицији и предат је списак. Полиција ради на даљем разјашњавању случаја, да ли је списак написан након ових трагичних догађаја, да ли је постојао одраније, па је дописан само наслов, да ли га је та девојчица написала, како се дошло у посед те фотографије и да ли је уопште фотографисано у свесци неког од ученика наше школе. Полиција је предузела мере и радње и врши проверу са школским психологом - каже Корошец.

Како додаје, у школи су обављени разговори који су неопходни у оваквим ситуацијама са ученицима и неким родитељима.

- Представника Савета родитеља одељења у коме се појавио списак упознала сам одмах по поступању са свим појединостима поступања, односно коме, када и шта је пријављено, и следећи корак је заказивање родитељског састанка чим школа добије било какву повратну информацију из полиције - рекла је директорка школе.

Девојчица и раније била проблематична?

На наше питање, а поводом информација у појединим медијима, да ли је истина да је девојчица која је наводно сачинила списак била проблематична и раније, директорка Корошец је одговорила:

- Овде још није утврђено ко је правио списак и из ког разлога, тако да ја никога не бих издвајала, док полиција не одради свој део посла - рекла је директорка ОШ "Милена Павловић Барили".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".