Prema njenim rečima, ceo slučaj prijavljen je nadležnima i u toku je rad na rasvetljavanju svih detalja.

Spisak u policiji

- Slučaj je prijavljen policiji i predat je spisak. Policija radi na daljem razjašnjavanju slučaja, da li je spisak napisan nakon ovih tragičnih događaja, da li je postojao odranije, pa je dopisan samo naslov, da li ga je ta devojčica napisala, kako se došlo u posed te fotografije i da li je uopšte fotografisano u svesci nekog od učenika naše škole. Policija je preduzela mere i radnje i vrši proveru sa školskim psihologom - kaže Korošec.

Kako dodaje, u školi su obavljeni razgovori koji su neophodni u ovakvim situacijama sa učenicima i nekim roditeljima.

- Predstavnika Saveta roditelja odeljenja u kome se pojavio spisak upoznala sam odmah po postupanju sa svim pojedinostima postupanja, odnosno kome, kada i šta je prijavljeno, i sledeći korak je zakazivanje roditeljskog sastanka čim škola dobije bilo kakvu povratnu informaciju iz policije - rekla je direktorka škole.

Devojčica i ranije bila problematična?

Na naše pitanje, a povodom informacija u pojedinim medijima, da li je istina da je devojčica koja je navodno sačinila spisak bila problematična i ranije, direktorka Korošec je odgovorila:

- Ovde još nije utvrđeno ko je pravio spisak i iz kog razloga, tako da ja nikoga ne bih izdvajala, dok policija ne odradi svoj deo posla - rekla je direktorka OŠ "Milena Pavlović Barili".

(Blic)

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".