Они су у петак избачени из ријалитија због насилног понашања. Млада Црногорка је кажњена јер је тукла Мају Маринковић, а њен дечко зато што је са летвом у рукама демолирао спаваћу собу у Белој кући.

По изласку из ријалитија отишли код Моке Славнића у стан на Новом Београду због тога што су остали без новца и нису имали где да оду.

- Анђела и Звездан дугују челницима телевизије Пинк укупно 100.000 евра, свако по 50.000, колико износи казна за дисквалификоване такмичаре. Пошто због непримереног понашања неће добити ни хонораре, њих двоје су у минусу још 94.000 евра. Звездан је месечно добијао 8.000 евра, па је његова зарада по изласку из ријалитија за осам месеци требало да износи 64.000 евра. С друге стране, Анђела је ушла два месеца касније, и њен хонорар је био 5.000 евра месечно, па је она у губитку 30.000 - започиње причу извор и додаје да се љубавници хватају за главу јер не знају како ће да врате новац продукцији "ружичасте телевизије":

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

 

- Њих двоје немају пребијене паре. Они су након дисквалификације отишли на Нови Београд код Звездановог оца Моке, који их је оберучке примио у стан. Звездан је очајан што не само што неће купити стан, који је планирао да пазари по изласку из ријалитија, него и што ће морати да враћа дугове. Анђела још није свесна шта се заправо догодило, а Мока је пола дана преплакао, након што их је примио код себе. Он им је поручио да им се диви што су успели да издрже толико времена у затвореном простору и што су свима показали да се искрено воле. Такође им је рекао да не брину за новац јер ће им он финансијски помагати.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: