Анђела Ђуричић и Маја Маринковић жестоко су се сукобиле око Звездана Славнића, због чега је Ђуричићева физички насрнула на Мају.

Наиме, Анђела ју је прво почупала, а потом повукла на под након чега је дисквалификована из ријалитија "Задруга". Маја је том приликом задобила и бројне огреботине по лицу, а сада је испливала њена језива фотографија на којој се види шта јој је заиста урадила Ђуричићева.

Маји су потом санирали огреботине, те је на лицу имала фластере како би прекрила унакажено лице.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

Иначе, отац задругарке, Таки Маринковић открио је да је поднео кривичну пријаву против Црногорке након што је његовој ћерки нанела повреде.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

- Јавила ми се јутрос бивша супруга и рекла да хитно уђем у поруке, где ми је послала снимке на којима небитна особа туче моју ћеркицу. Истог момента сам звао продукцију и челнике Пинка, јер сам добио информацију да је у болници. То није тачно, Маја је само мало више угрувана. Мајин адвокат је одмах поднео кривичну пријаву због насиља и тешких телесних повреда, јер је рекао да је повредила врат. Ја то нисам ништа видео, али желим да оде да се то све сними. Да не би било неких нежељених последица, он ће контаркирати продукцију да се то све одради - рекао је Таки.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: