Анастасији је јако тешко пало сазнање да је изгубила бебу и тренутно је утучена: 

- Анастасија је ван себе откако је сазнала да је изгубила бебу. Нормално је да се тако осећа, сви су свесни да јој треба времена да све свари и да се поново подигне, али она једва да проговара. Немања је све време уз њу, покушава да је изведе негде у природу да о свему разговарају, али она не излази из собе. Повукла се и само прича: "Када могу првим летом за Београд" -  прича обавештен извор и додаје да јој је подршка породице сада најбитнија. 

Фото: АТА имагес

 

- Анастасија је и пре трудноће и током исте била одвојена од породице. Сад нико више ни не спомиње папире, које је морала да чека да остане тамо. Све јој је то сад небитно. Она хоће да је сада близу мајке, брата и тетке. Много је везана за Вељкову децу, само прича како жели да их загрли и Гудељу је тешко да то све слуша. Стално их гледа преко видео-позива. Немању највише плаши сад што Анастасија слабо једе, све време је потиштена, па је и он многе обавезе отказао. И њему је тешко, али он то не показује, труди се да остане јак и због ње, настоји да што мање информација оде у јавност.

Фото: Инстагрампринтскрин/разнатовицанастасија

 

Ова тужна вест је Немању затекла пред велики меч у каријери, пред финале лиге Европе, у ком Севиља игра против Роме. Анастасија је угасила Инстаграм налог и жели да се једно време повуче из јавности. 

- Цеца и Анастасија су нон-стоп на видео-позиву. Она тражи да јој покаже братанце, прича са свима у кући и зове их да опет дођу у Шпанију. Цеца прича ћерки да ће све да се реши, да се такве ствари дешавају и да је нормално да тугује, али не сме толико да клоне да себи не угрози здравље јер одбија да једе - открио је извор за "Републику.

БОНУС ВИДЕО: