Anastasiji je jako teško palo saznanje da je izgubila bebu i trenutno je utučena: 

- Anastasija je van sebe otkako je saznala da je izgubila bebu. Normalno je da se tako oseća, svi su svesni da joj treba vremena da sve svari i da se ponovo podigne, ali ona jedva da progovara. Nemanja je sve vreme uz nju, pokušava da je izvede negde u prirodu da o svemu razgovaraju, ali ona ne izlazi iz sobe. Povukla se i samo priča: "Kada mogu prvim letom za Beograd" -  priča obavešten izvor i dodaje da joj je podrška porodice sada najbitnija. 

Foto: ATA images

 

- Anastasija je i pre trudnoće i tokom iste bila odvojena od porodice. Sad niko više ni ne spominje papire, koje je morala da čeka da ostane tamo. Sve joj je to sad nebitno. Ona hoće da je sada blizu majke, brata i tetke. Mnogo je vezana za Veljkovu decu, samo priča kako želi da ih zagrli i Gudelju je teško da to sve sluša. Stalno ih gleda preko video-poziva. Nemanju najviše plaši sad što Anastasija slabo jede, sve vreme je potištena, pa je i on mnoge obaveze otkazao. I njemu je teško, ali on to ne pokazuje, trudi se da ostane jak i zbog nje, nastoji da što manje informacija ode u javnost.

Foto: Instagramprintskrin/raznatovicanastasija

 

Ova tužna vest je Nemanju zatekla pred veliki meč u karijeri, pred finale lige Evrope, u kom Sevilja igra protiv Rome. Anastasija je ugasila Instagram nalog i želi da se jedno vreme povuče iz javnosti. 

- Ceca i Anastasija su non-stop na video-pozivu. Ona traži da joj pokaže bratance, priča sa svima u kući i zove ih da opet dođu u Španiju. Ceca priča ćerki da će sve da se reši, da se takve stvari dešavaju i da je normalno da tuguje, ali ne sme toliko da klone da sebi ne ugrozi zdravlje jer odbija da jede - otkrio je izvor za "Republiku.

BONUS VIDEO: