Како је популарна певачица испричала једном приликом, у питању је пословни човек, а разлика у годинама није била препрека њиховој љубави.

Њихова веза је почела док је певачица била у раним двадесетим годинама, а са овим бизнисменом Илда је провела чак 15 година.

– Мени његове године никада нису сметале, напротив. Да би веза добро функционисала, мушкарац мора да буде старији од партнерке, јер је зрелији и зна шта жели од живота – истакла је певачица у једном интервјуу.

Фото: АТА имагес

 

 

– Иако су многи, као и ја, веровали да ће бити крунисана браком, нажалост, дошло је до разлаза. Сада идем даље. Најбитније је да сам са бившим партнером остала у добрим односима и да ћу у њему кад год затреба имати заштитника – испричала је Илда Шаулић после раскида.

Након тога, певачица се заљубила у осам година старијег Бојана Вучковића, ког је познавала још од детињства, па је испричала да јој је био друг и да се дружила са његовим братом.

– Међу нама није било тинејџерских симпатија, јер је у том периоду осам година разлике, колико је Бојан старији од мене, било много. Он је отишао у Америку када је имао 20 година, а ја, дакле, само 12. Док је он био тинејџер, ја сам била заиста дете. Бојанов рођени брат Бранко је био мој најбољи друг, јер смо генерацијски блиски. За Бојана смо моја сестра Санела, Бранко и ја били клинци, па му нисмо били интересантни – испричала је певачица тада.

Фото: АТА имагес

 

 

Када су се срели после много година, међу њима су плануле емоције, а они су се врло брзо поново повезали.

– Мислим да је и за њега и за мене наш први сусрет, после много година током којих нисмо били у контакту, био потпуно изненађење. Када смо сели да попијемо кафу, испричали смо се као да смо се свих тих година виђали сваки дан – рекла је Илда у разговору за "Глоссy", па је додала:

– Можда је то за мене у том тренутку била немогућа мисија, јер ја нити сам очекивала, нити сам била спремна за везу и тако близак контакт са човеком кога као знам, а у ствари га не знам. То је била врло специфична ситуација за мене, верујем и за њега, али веома брзо смо обоје схватили да је то то и да нисмо погрешили. За њега кажем да је моја друга половина – закључила је певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".