Пре десетак година навелико се причало и писало о Каћи и Банету, и сви су знали о коме је реч и без навођења пуног имена и презимена главних актера. Пошто је од тада прошло много времена, подсетићемо да је реч о љубавној причи певачице Катарине Живковић и манекена Бранислава Јанковића, који су се упознали као такмичари у ријалитију “Фарма”.

Фото: Јутјуб принтскрин/Katarina Zivkovic

 

 

Те сезоне, давне 2010. године, победу је однела управо Катарина. Шушкало се да је њеном тријумфу допринео управо турбулентни однос са Банетом, у кога се заљубила “до ушију” и због којег је често плакала, а публика је саосећала са њеним емоцијама и слала подршку у виду гласова.

Иако су многи прогнозирали да та љубав неће опстати у реалном свету, Катарина и Бане су остали заједно скоро четири године. Причало се и да је манекен у позитивном смислу утицао на имиџ младе звезде “Гранда”, која је тада из бринета прешла у црнке, променила начин облачења, па и понашања у јавности.

Након разлаза Катарина се посветила каријери, а о Банету дуго нисмо чули ни реч, све док се 2016. године није оженио девојком по имену Мирјана, са којом је годину дана касније добио ћерку Мелину. Почетком априла по други пут су постали родитељи, а поносни отац се на друштвеним мрежама похвалио да је стигао сина Лука.

Трачеве да су после раскида остали у лошим односима, Катарина Живковић демантовала је на најједноставнији начин, стављајући “лајк” уз објаву свог бившег дечка који данас изгледа знатно другачије него што га памтимо – у међувремену је остао без косе, а појавиле су се и прве боре, али препознатљив шармантан осмех и даље је ту.

БОНУС ВИДЕО: