Бивша задругарка обелоданила је у току јучерашњег дана да је била нападнута на одељењу за пашоше у СУП-у у Нишу.

- Случај је решен. Хвала Министарству унутрашњих послова и градоначелници Ниша - поручила је Симова путем Инстаграма уз емотикон срца, због чега се да закључити да је и више него задовољна финалним исходом јучерашње драме.

Подсетимо, некадашња задругарка се јуче укључила на Инстаграм видно потресена због онога што јој се догодило. Наиме, Тара је тада истакла да је нападнута у СУП-у у Нишу, а, након што је описала особу која ју је наводно напала на одељењу за пасоше, она је открила детаље овог немилог догађаја.

Фото: Јутјуб принтскрин/тарасимов

 

- Названа сам кур... и криминалцем, уз навођење имена и презимена власника "Задруге". Трудна, у осмом месецу, са трећестепено високоризичном трудноћом, сам доживела напад панике и тресем се - поручила је Симова путем Инстаграма.

- Ово је жена која ме је данас из мени непознатих разлога, напала и извређала пред целим СУП-ом у Нишу... "Могла си да дођеш и гола, сви ви криминалци и кур... из ријалитија, не могу да те гледам, дно дна си, гадите ми се”. Такође ме је сликала иза леђа, понављала увреде више пута иако сам у 8. месецу трудноће, јавности је такође познато да ми је трудноћа високоризична - додала је касније водитељка.

- Видно потрешену, под нападом панике и уплакану је наставила да ме провоцира и вређа. Апелујем на све органе и медије да ова жена моментално добије отказ. Колико сам се распитала, нисам једина која је доживела овако нешто од ове жене. Ујутру подносим кривичну пријаву.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".