Супруга фудбалера Предрага Рајковића Ана испричала је своје необично трудничко искуство. Наиме, у разговору са блогерком Анастасијом Ђурић открила је интересантне детаље о својој трудноћи и порођају.

На питање како је сазнала за своју прву трудноћу рекла је да је то било код гинеколога, што и јесте уобичајено. Ипак њена цела прича је мало другачија...

"Нисам смела да останем трудна, имала сам интервенцију - радила сам силиконе у грудима", рекла је мама Ана.

Доктор јој је нагласио да она шест месеци након операције груди не сме да остане у другом стању. Ипак, она за трудноћу није знала, тачније трудноћа није планирана у том тренутку. Ана је била свесна чињенице да не сме да остане у другом стању, али ипак се догодило..

"Пред пут у Израел сам отишла на гинеколошки преглед, на којем ми је докторка рекла да види нешто", истакла је мама Ана и додала да се у први мах уплашила јер је мислила да има неку болест.

Узбуђено је упитала шта докторка види на снимку, а она је срећно одговорила да види бебу. Од операције груди до гинеколошког прегледа је прошло мање од месец дана, што је било веома опасно за Ану и њену бебу.

У том тренутку ништа није знала, ни шта то значи за њене груди, да ли је то опасно, да ли та операција може нешто нашкодити њој и беби."Јесте ли сигурни да сам ја трудна, питала сам докторку. Видим цртицу... кренула је да ми објашњава. Сећам се да сам уплакана изашла из ординације и нисам смела да урадим тест на трудноћу", рекла је.

"У том тренутку ја немам појма ништа. Зовем доктора (који је оперисао груди) и кажем му: 'Докторе добар дан, како сте, Ана крај телефона, имам једно питање... Ја сам трудна'. Човек је био у страху.

Највећи проблем је што прошао веома мали размак од операције, пила сам антибиотике и требало је да идем на контролу након месец дана", рекла је Ана у разговору са пријатељицом.

Доктор је остао затечен информацијама које му је Ана у том тренутку саопштила.

"Рекао ми је само - Нека ти је Бог у помоћи." 

Урадила је тест на трудноћу, видела је једну црту и помислила "нисам трудна". Одмах је то саопштила супругу и бацила тест.

"Сећам се као јулче да је било. Прошло је неко време, а ја сам гуглала да се распитам о томе. Две црте су трудноћа. Али... иако је једна танка, то значи трудноћа на овом тесту. Одлазим и роварим по канти, узимам тест и кажем - Рале, мислим да сам ипак трудна", преноси Ана своје занимљиво искуство.

Те вечери у Израелу отишла је да купи тест како би потврдила вест. Купила је чак пет тестова и сваки од њих је показивао трудноћу, а она је тог тренутка схватила да је дефинитивно трудна.

"Одлучујемо ми да никоме не кажемо за трудноћу, а након два сата смо почели да зовемо људе и да их обавештавамо. Свима смо јавили да сам трудна, а ја нисам била ни на првом ултразвуку. На тако смешан начин сам сазнала да сам трудна са Рељом", рекла је кроз смех.

"Реља је рођен са обмотаном пупчаном врпцом два пута око врата, али све је било у реду", рекла је и додала да је између два порођаја била огромна разлика. Слушала је приче других људи који су је престравили: "Како су ми жене причале, ти умреш на том столу и оживиш"."Све је било у реду, цела трудноћа, иако сам мало пре тога имала операцију."

Ана је желела да оба порођаја буду у Србији, иако су у том тренутку живели у иностранству. Најважније је да је све протекло у најбољем реду и да су деца здрава.

Она и њен супруг Предраг имају два дечака, старији син је Реља, а млађи Тадија. Обожавају да време проводе заједно, а она неретко на свој Инстаграм профил објављује њихове емотивне фотографије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".