Ана је том приликом причала о Звездану Славнићу, па поменула и помирење са њим напољу.

- Опет сам била изненађена. Он (Иван) је неко ко је вичан. Врло се осећам непријатлно за тим црним столом. Мени су очи њихове упрте у мене, то где мене нешто кочи. Ја имам толико ствари, ја бих рекла и на начин на који сам дошла.. Толико сам са те стране негде згажена, ја то видим. Да сам ја неко ко је годинама гледао ријалити, да сам се ја у оваквој животној причи спремала. Ја сам увек мислила да у сваком човеку постоји нешто добро. Ако би имали ситуацију на улици где је један јачи, а други је слабији, да се то дешава на улици, неко би појачао музику и прошао, ја бих стала и помогла. Простор ми не дозвољава ту своју још већу дубину- рекла је Ана.

- Да ли би некад грубље одреаговала? - питао је Марко.

- То Ана није. Зачетник свега овога је Звездан. Била сам богиња, била сам најбоља на свету и била сам верна. Ја нисам њањава Ана уопште, мислим да се види разлика. Када је отишао, тек су они показали, мислим да су мислили ово, али су се прибојавали. Тако да, кад је он изашао ја мислим да се врло види ко је какав- рекла је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Да ли је нормално да са 40 и нешто година нећеш да кажеш, него напушташ састанак? - питао је Марко.

- Повлачим се зато што морам да сачувам себе. Најлакше ми је да уђем у расправу да уђем и са Иваном и са Јањушем. Борац за правду лоше прође у животу. - рекла је Ана.

- Ја сада 5 дана пред крај ми је фокус на изласку. Иван жели да се пети дан акд треба сви да уживамо, стала сам на ноге, идем у нешто друго. Да ли је лоше у томе да Ана буде добро? Када сам ушла великим кораком на ова врата, излазим са још већим кораком. Ја са тобом када причам, ја потпуно имам другачији осећај. Мене су ови људи појели. Ја не пратим своје речи и мисао у дисбалансу сам са тим. Са Зорицом седнем, па видим, па кажем.. Треба да запамтим шта сам рекла- рекла је Ана.

- Анксиозност имам јако високу, оно што је мој највећи страх, ја идем у неизвесност. Ја то врло у себи преживљавам. Плашим се сусрета са децом. Плашим се, моја деца су на мене увек била поносна, ми смо превише везани. Плашим се сусрета, синоћ сам са Слађом причала о томе, просто да ли сам ја и даље та њихова мајка таква, то ми је број један у глави. Имам неке друге ствари, излазим много, много боље. Морам да ти признам да сам јако поносна на себе.

- Да ли постоји икаква шанса да се помириш са Звезданом Славнићем? - питао је Марко.

- Никада! - одговорила је Ана.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".