Водитељ и глумац Драган Маринковић Маца пре него што је постао познат, бавио се разноразним пословима, а никада није крио своје почетке.

Он је проговорио о својим првим пословима којих се не стиди, а како каже, почео је да ради када је имао само 13 година.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Драго ми је што сам рођен у Сарајеву. Имам некако двојака осећања, тата ми је из Београда, мама из Сарајева. Е, једино коме завидим јесте један друг, он је био трећи асистент режије кад сам снимао један филм у Италији, њему је мама из Рима, а тата из Лондона. Он је, ето, мало боља комбинација, ја сам вицешампион што се градова тиче - рекао је Маца својевремено, а онда открио када је почео да ради.

- Почео сам да радим са 13 година и то захваљујем својој мајци, што ме је осамосталила и врло рано сам, са 16 година, почео да живим сам. Први посао ми је био у пекари, после сам радио у "Зори", то је творница чоколаде. У шест ујутро су ме чекали џакови од 50 кила, нема, не сме се закаснити ни секунде! Па сам цепао карте на аутобуској, па прао шофершајбне и никад нисам стао радити. Ја сам то тако хтео - истакао Маца, па додао:

 

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Мени ја тата рано умро, 12 и по година сам имао, али нисам био мученик, да ме сад ту неко сажаљева и само да ти кажем, ја сам самом себи зарадио први "левис 501" и "старке". Од прве плате сам купио даску за пеглање баки Марији, маминој мајци, купио себи "левиске" и онај сат железнички, то је тад било вау! - испричао је глумац једном приликом за "Курир".

БОНУС ВИДЕО: