Рату на релацији Џоли - Пит не назире се крај.

Након што је успео да докаже да је Анђелина одбила да му прода своју половину француског винограда, јер је осветољубива, Бред Пит је пре само два дана поднео нове судске списе.

Међутим, избор близак глумици тврди за Паге Сиx како Џоли није отказала договор око винограда јер је желела да напакости бившем супругу, него јер је Пит покушао да проговори о његовом злостављању њихове деце.

Фото: Профимедиа

 

Пит је, познато је, оптужен да је "гушио и ударао" једно од њихове деце тијеком злогласног приватног лета 2016. године, као и да је "поливао пивом" Џоли.

Позивајући се на судске документе поднесене 2022., Анђелинин пријатељ је испричао: "Истина је да је (он) одбио да доврши продају Миравала са Џоли осим ако она пристане да се ћути о злостављању... Захтевао је да се задржи 8,5 милиона долара (од његове исплате њој за винарију) како би је присилио да ћути". (Намера је, наводно, била да Пит, уколико би она некоме рекла за то, задржи део или свих 8,5 милиона долара).

Фото: Профимедиа

 

Извор близак глумици додао је да без обзира на то какав ће маневр Пит да покуша, он "не може да побегне од чињенице да је вербално и физички напао госпођу Џоли и њихову децу, а чак је једно од деце давио, а друго ударио".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".