Северина Вучковић имала је велику жељу да на новом албуму сними дует са Сенидом Хајдарпашић, али словеначка звезда ју је одбила, па се њена старија колегиница због тога јако наљутила.

Према речима нашег извора, певачица из Хрватске је толико побеснела да је чак једном заједничком сараднику забранила да ради са Сенидом!

- Северина је на све начине покушавала да дође до Сениде, па кад је сазнала да један од њених бивших сарадника ради на новим пројектима Хајдарпашићеве, позвала је сарадника и замолила га да је повеже с колегиницом и предложи јој дует. Након што је он то учинио, Сенида је рекла да то не жели јер је њен нови албум већ спреман и да сарадња с колегиницом из Хрватске не би донела ништа позитивно њеном новом пројекту и угледу. Кад је он Сенидин коментар пренео Северини, она се разбеснела. Говорила је да би Сенида требало да јој буде захвална што је уопште пожелела да сними дует с њом, настала је општа хистерија - наводи наш саговорник и додаје:

- Сарадник је рекао Северини да не може да утиче на Сенидине одлуке, она је ко из топа њему рекла да изабере истог тренутка с ким ће наставити сарадњу. Казала му је дословно "она или ја". Њега је јако увредило то што је она изјавила, па је одмах одговорио па ће врло радо наставити сарадњу са Сенидом и да, што се њега тиче, Северина не мора уопште више да контактира с њим. Он је био бесан, није могао да се смири и и позвао ју је, међутим, она је њему одбила позив и послала поруку да не може да га слуша. Тада јој је снимио гласовну поруку, на шта је она одговорила: "Пуса, све најбоље, немам више времена за људе попут тебе" - рекао је наш извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Бассивитy Дигитал

 

Портпарол Вучковићеве није одговарао на наше позиве.

Очигледно, хрватска звезда има доста проблема с новим пројектом који припрема. Осим што је једва отплатила половину дуга од 30.000 евра Горану Бреговићу,изгледа да нема ни довољно добрих песмама да би тако велики пројекат пустила у етар. Њена последња песма "Верујем у Бога" уједно и најава новог албума, прошла је неславно, па певачица сада на све начине покушава да навуче популарне извођаче да сарађују с њом, али неки од њих, попут Сениде, не сматрају да је она добар избор за њихову каријеру.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".