Поп икона и глумица Лејди Гага постала је др Харлин Квинзел - познатија као Харли Квин, љубав зликовца Џокера. Са новим видеом са сета, она је већ оставила фанове заинтересованима.

Први поглед на Гагу у њеном Харли костиму већ је узбудио обожаваоце, али исјечци са сета су излуђели интернет јер пјевачица љуби жену док пролази поред протестаната.

Харли Квин је популарна у ДЦ стриповима од свог првог појављивања 1992., али недавни изласци попут анимираног серијала "Кали Куоко" или филма "Птице грабљивице", гђе ју тумачи Марго Роби, нагло су подигли њен културни значај.

Лику је у посљедње вријеме дано више ђеловања, макнувши је из канџи Џокера и често истражујући њен квир идентитет и везу с Отровном Ајви, као у анимираној серији.

Није познато хоће ли "Џокер 2" наставити тренд еманциповане Харли Квин, али фанови су добили наговјештај њене бисексуалности у исјечку са сета који приказује Гагу како љуби жену - иако не у романтичном смислу.

Гага као антијунак може се виђети како пролази поред гомиле демонстраната док једна жена виче "идеш у пакао", што зауставља Харли у њеном науму, окреће се и љуби жену у уста, преноси "Миррор".

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".