У периоду када је њена каријера ишла узлазном путањом, догодило се да певачица није могла да нађе адекватну песму. 

- Ишла сам на све или ништа. Имала сам у то време већ два снимљена албума са лепим песмама, али ништа није прошло код публике. Онда смо се Пера Стокановић и ја договорили да снимимо "Бунду од нерца" па куд пукло да пукло. Било ми је чудно све то, речи песме. Али и муж ме је подржао у тој одлуци - истакла је Тина да је имала подршку мужа. 

-Имам ту привилегију да имам правог заштитиника поред себе да будем права дама и много ми је олакшао живот – рекла је Тина.

Истина је да се Тинина песма нашла на мети јавности, али она је рекла да јој се данашње песме уопште не допадају. 

-Благо речено ужас. Оно што се сервира деци то је страшно. Не дају добру поруку. Снимају се разни спотови са митраљезима, пиштољима, бомбама, врши се насиље. Ја се не слажем са тим - децидирана је Тина.

Било јој је јасно да ће доћи до негативних коментара, али јој није било јасно шта је толико лоше у том тексту: 

-Шта има ту лоше: „покажи се да си шармантан, покажи се да си галантан. Потруди се па ме заведи, с богињом ме упореди.“ Шта је ту лоше?! Ако супруг или дечко купи девојци бунду. Или да је вери дијамантским прстеном - рекла је Тина.

Неколико пута је доживела неправду јер је била млада, лепа и атрактивна: 

-Било је заиста лоших коментара, спотицања и подметања. Намештања новинских чланака. Затим разних менаџера који су ми подметали ногу. Дешавало се да погодимо наступ, а они ме избојкотују. Било је доста тога ружног, доста се тога накупило. Али научила сам како да изађем из свега тога – рекла је Тина.

- Иначе сам преемотивна, све сакупљам у себи и онда тако реагујем - закључила је Тина за "Гранд". 

БОНУС ВИДЕО: