Анализом свих доказа изведених на главном претресу, несумњиво је утврђено да је Горан Џонић учинио кривично дело убиство као и не дозвољено поседовање оружја - рекла је у завршној речи Виши јавни тужилац Татјана Стевановић.

Доказано је да је лишио живота више лица односно Горана, Гордану и Лидију Ђокић, као и да је неовлашћено држао оружја којим је лишио живота породицу Ђокић.

Током суђења је више пута мењао исказе.

За новац пронађен у дворишту је тврдио је да су га његове комшије, браћа Милошевићи ту закопали који су га наводно и натерали да почини ово дело. Међутим, касније је променио исказ и рекао да Милошевиће уопште не познаје.

У току ноћи између 26. И 27.септембра забележено је кретање Ђокићевог "пасата" као и скутера којим се Џонић одвезао са лица места.

Такође је утврђено да је муниција нађена на месту злочина припадала пиштољу "берета" који је Џонић неовлашћено држао у стану његове супруге, а којим је, како је такође утврђено, почињен злочин.

Претресом његове куће у Моравцу пронађен је новац, као и скутер, коверта са новцем који потиче из мењачнице Горана Ђокића, а на којој су нађени и отисци Горана Џонића.

Утврђено је и да је био у потпуности урачунљив.
 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".