Мина је прокоментарисала однос љубавног пара из "Задруге". Она сматра да је Милица често помиње како би скренула пажњу на себе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Милица и Менсур су чисти фејк! Оно што имам прилике да погледам кад су њих двоје у питању, само такав закључак могу да донесем. То како Менсур изгледа када воли знам одлично и ово што сада презентује није ни близу. И мислим да није добро што ме толико увлачи у дешавања везана за њихов однос, са девојком посебно. Генерално се не види хемија међу њима, још кад Менсур почне да упоређује и прича колико смо се волели, све оно што покушава да покаже са Милицом пада у воду. Што се тиче Миличиног страха да бих се ја нешто мешала да сам тамо, томе нема места, јер је то завшрено са моје стране барем. Боље да се посвете једно другом, можда се роди већа љубав међу њима, него да се баве Мином сваки дан и то што покушавају мене да окриве за своје несугласице - истакла је Мина

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Од Милице ме не чуди ништа. Прво сам у самом старту мислила да је мене поменула како би скренула пажњу на себе, а сада ми је јасно да она дословце жели све што је имало везе са мном. Како баш да јој се свидео Фран, да се смешка Цару и да прву ноћ легне у кревет код Менсура?! Сви виде да петља и лаже, док Менсур фигуративно речено вади врућ кестен из ватре. Покушава да то оправда и врло је лаган. Сећам се колико сам проблема имала због погледа у туђе патике, а тек да не помињем ситуацију која се десила на мој рођендан у 3. сезони, када је због обичног разговора са једним задругаром поломио пола куће и себи руке, па завршио у затвору! Не знам зашто свој однос базирају на нападу мене и одбрани неодбрањивог! - закључује Врбашки.

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".