Од “Лајања на звезде” и “Зоне Замфиорове” до данас, Небојша Циле Илић остварио је на десетине запажених улога. Рођен је у Београду 1973. године, глуму је дипломирао у класи професора Миленка Маричића, а осим у бројним телевизијским серијама, публика може да га види и на сцени Атеља 212, чији је стални члан.

- Ако бих морао да опишем неки конкретан догађај, то би вероватно био онај када се мој отац вратио кући, после годину дана одсуствовања, јер је био на неким грађевинским пословима у Џибутију, у Африци. Још један догађај који памтим је кад ме отац вози на тренинг, у КК Раднички са Црвеног крста, и само ћутимо у колима, а ја имам осећај среће што смо заједно, и што ме подржава у неким мојим жељама. Али, заправо, најдраже сећање је осећај спокојства, што одрастам у породици која је пуна љубави.

Фото: АТА имагес

 

 

Начин васпитања који је усвојио у родитељском дому, пренео је и на своју породицу.

- Можда се од мојих родитеља разликујем у томе што ја више разговарам са децом, и више учествујем у њиховим дилемама, али то је заправо пре ствар мог карактера, него неке намере, а колико је то добро друго је питање. Најважнија је љубав према деци и неко осећање сигурности, а ту смо мој отац и ја исти - каже Небојша, који је брижан отац две ћерке и сина, Ане, Марије и Јована.

Фото: АТА имагес

 

 

- Деца не слушају много шта говоримо, него гледају како се понашамо и шта радимо. Морамо да будемо добар пример, што је најтеже. Нисам сигуран колико ми родитељи у томе успевамо, али трудимо се, јер је то једини начин да бар нешто деци пренесемо. Све фразе, истине и паметне реченице имају, чини ми се, врло мало дејства на децу. Зато покушавам да стижем на време, да извршавам преузете обавезе, да будем пристојан, нормалан, да ширим добру енергију... Све то, наравно, нисам у мери у којој бих желео, али трудим се да будем. Наравно, потребни су и разговори и огромно поверење, али пример оставља најјачи утисак - истакао је омиљени глумац, износећи свој став о родитељству.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".